Bezoekersinfo

Openingstijden

Kunst aan het Hof vindt plaats vanaf woensdag 30 maart tot en met zondag 3 april 2022 .

Toegang vindt plaats aan de hand van het tonen van een Corona toegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel). Dit kan makkelijk via een QR code in de Corona Check App.

Door deze maatregel willen wij een optimale gemoedelijke sfeer in Hof van Saksen bereiken die helemaal bij Kunst aan het Hof past.

Woensdag 30 maart 11:00 - 19:00 uur
Donderdag 31 maart 11:00 - 19:00 uur
Vrijdag 1 april 11:00 - 19:00 uur
Zaterdag 2 april 11:00 - 19:00 uur
Zondag 3 april 11:00 - 19:00 uur

Locatie: Hof van Saksen

Borgerderstraat 12
9449 PA  Nooitgedacht

Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op het terrein.

Een Covid-proof bezoek

Voor de veiligheid van de deelnemers en bezoekers wordt het beursbezoek gestroomlijnd volgens de bepalingen van het RIVM/Overheid. Extra hygiëne– en routingmaatregelen zijn getroffen om de veiligheid van de bezoekers en exposanten te optimaliseren.

Bezoek ook unieke Helmantel tentoonstelling in Drents Museum

Een bezoek aan de boetiekbeurs Kunst aan het Hof is heel goed te combineren met een bezoek aan het Drents Museum in Assen. Van 3 oktober tot en met 7 maart 2021 zijn ruim 80 schilderijen van Helmantel tentoongesteld in het Drents Museum. De vaste kunstcollectie op Hof van Saksen bevat 25 werken van Helmantel. De beide locaties liggen op 15 minuten afstand van elkaar.

‘Henk Helmantel – Meesterschilder’
Liefhebbers van het werk van Henk Helmantel kunnen de komende maanden hun hart ophalen in het Drents Museum bij de tentoonstelling ‘Henk Helmantel – Meesterschilder’, waar het kunstenaarschap en het ambacht van de Groninger centraal staan. Helmantel wordt nationaal én internationaal geroemd om zijn meesterlijk geschilderde stillevens en kerkinterieurs. In de grote tentoonstellingszaal van het Drents Museum zijn ruim 80 schilderijen van Helmantel te zien.